Anti Avril
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Anti Avril

Avrilcılar ne kadar anlamamak istesenizde sorunumuz sizlerle değil Avril'la.emin olunki biz britney veya onn gibi şarkıcıları sevdiğimizden açmadık bu forumu.avril'ı ve son albümünü beğenmiyoruz..çünkü emin olun bu rock değil.

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Beni sevip sevmediqini nasıl anlayabilirim?? Lütfen arkadaşlar yardım edinn...

+8
=) AvriL (=
AvRiL^m
dropdead
ANTİ -ANTİ AVRİL-
AntiEva.
abcd1
ville valo
qınar
12 posters
YazarMesaj
qınar
Uzman Onbaşı
Uzman Onbaşı
qınar

Beni sevip sevmediqini nasıl anlayabilirim?? Lütfen arkadaşlar yardım edinn... Empty
MesajKonu: Beni sevip sevmediqini nasıl anlayabilirim?? Lütfen arkadaşlar yardım edinn...   Beni sevip sevmediqini nasıl anlayabilirim?? Lütfen arkadaşlar yardım edinn... EmptyPtsi Haz. 23, 2008 9:38 pm

Beni sevip sevmediqini nasıl anlayabilirim?? Ben, yanındayken çok qarip davranıyor. Ama onun başkasıyla çıktıqını herkes biliyor... Yine de, herkes 'Pınar bu sana aşık' diyor.. Nasıl anlayabilirim beni sevip sevmediqini???
ville valo
Astsubay BaşÇavuş
ville valo

Beni sevip sevmediqini nasıl anlayabilirim?? Lütfen arkadaşlar yardım edinn... Empty
MesajKonu: Geri: Beni sevip sevmediqini nasıl anlayabilirim?? Lütfen arkadaşlar yardım edinn...   Beni sevip sevmediqini nasıl anlayabilirim?? Lütfen arkadaşlar yardım edinn... EmptyCuma Tem. 18, 2008 5:41 pm

Zamana bırak..Eskisi gibi davran hatta de ki ona "Senin sevgilin var ve bana böyle davranıyorsun.Neden?" vs vs... Bana da öyle olmuştu beni sevdiğini söyleyip ertesi gün en yakın arkadaşıma çıkma teklifi etmişti.Sallaaaaa!!
abcd1
Çavuş
Çavuş

MesajKonu: Geri: Beni sevip sevmediqini nasıl anlayabilirim?? Lütfen arkadaşlar yardım edinn...   Beni sevip sevmediqini nasıl anlayabilirim?? Lütfen arkadaşlar yardım edinn... EmptySalı Tem. 29, 2008 12:39 pm

İşte bu mallar hiç bi boktan anlamıyo lann konuşmayın en iyisi konuştukça batıyonuz hayvan larrrrr
AntiEva.
Çavuş
Çavuş

MesajKonu: Geri: Beni sevip sevmediqini nasıl anlayabilirim?? Lütfen arkadaşlar yardım edinn...   Beni sevip sevmediqini nasıl anlayabilirim?? Lütfen arkadaşlar yardım edinn... EmptySalı Tem. 29, 2008 12:46 pm

Dötünü ver Anlarsın Sevip Sevmediğini ASdasdasdas. Kaşar oruspu seni[b]
ANTİ -ANTİ AVRİL-
Çavuş
Çavuş

MesajKonu: Geri: Beni sevip sevmediqini nasıl anlayabilirim?? Lütfen arkadaşlar yardım edinn...   Beni sevip sevmediqini nasıl anlayabilirim?? Lütfen arkadaşlar yardım edinn... EmptySalı Tem. 29, 2008 12:49 pm

gotunu ver seni hala bırkamadıysa seviodur bıraktıysa gerdek gecende ii sanslar zuahahahahhahaha
dropdead
Astsubay ÜstÇavuş
dropdead

MesajKonu: Geri: Beni sevip sevmediqini nasıl anlayabilirim?? Lütfen arkadaşlar yardım edinn...   Beni sevip sevmediqini nasıl anlayabilirim?? Lütfen arkadaşlar yardım edinn... EmptyPerş. Eyl. 04, 2008 4:46 pm

tabikide sevmio bunu anlamıycak kadar salk deilsindir heralde...allam yhaa bide başkasıyla çıkıomuş beni sevimo die soruo puhaha
AvRiL^m
Astsubay ÜstÇavuş
AvRiL^m

MesajKonu: Geri: Beni sevip sevmediqini nasıl anlayabilirim?? Lütfen arkadaşlar yardım edinn...   Beni sevip sevmediqini nasıl anlayabilirim?? Lütfen arkadaşlar yardım edinn... EmptyCuma Eyl. 05, 2008 11:27 am

Mal olduu için anlamıoo
dropdead
Astsubay ÜstÇavuş
dropdead

MesajKonu: Geri: Beni sevip sevmediqini nasıl anlayabilirim?? Lütfen arkadaşlar yardım edinn...   Beni sevip sevmediqini nasıl anlayabilirim?? Lütfen arkadaşlar yardım edinn... EmptyCuma Eyl. 05, 2008 11:43 am

AvRiL^m demiş ki:
Mal olduu için anlamıoo

=/
=) AvriL (=
Astsubay ÜstÇavuş
=) AvriL (=

MesajKonu: Geri: Beni sevip sevmediqini nasıl anlayabilirim?? Lütfen arkadaşlar yardım edinn...   Beni sevip sevmediqini nasıl anlayabilirim?? Lütfen arkadaşlar yardım edinn... EmptyCuma Eyl. 05, 2008 11:02 pm

kızım anqutmusun seni kim sever ki ehehehe:)
dropdead
Astsubay ÜstÇavuş
dropdead

MesajKonu: Geri: Beni sevip sevmediqini nasıl anlayabilirim?? Lütfen arkadaşlar yardım edinn...   Beni sevip sevmediqini nasıl anlayabilirim?? Lütfen arkadaşlar yardım edinn... EmptyC.tesi Eyl. 06, 2008 1:46 pm

=) AvriL (= demiş ki:
SmileSmile
=) AvriL (=
Astsubay ÜstÇavuş
=) AvriL (=

MesajKonu: Geri: Beni sevip sevmediqini nasıl anlayabilirim?? Lütfen arkadaşlar yardım edinn...   Beni sevip sevmediqini nasıl anlayabilirim?? Lütfen arkadaşlar yardım edinn... EmptyPaz Eyl. 07, 2008 5:58 pm

Smile sen boşa kafa yorma yanı qınar
qanki
Çavuş
Çavuş

MesajKonu: Geri: Beni sevip sevmediqini nasıl anlayabilirim?? Lütfen arkadaşlar yardım edinn...   Beni sevip sevmediqini nasıl anlayabilirim?? Lütfen arkadaşlar yardım edinn... EmptyCuma Eyl. 26, 2008 10:34 am

sen poketoplarınla oynamaya devam et bakalım...herzaman kaybedersin işte
avie1994
Uzman Onbaşı
Uzman Onbaşı

MesajKonu: Geri: Beni sevip sevmediqini nasıl anlayabilirim?? Lütfen arkadaşlar yardım edinn...   Beni sevip sevmediqini nasıl anlayabilirim?? Lütfen arkadaşlar yardım edinn... EmptyPaz Ocak 18, 2009 10:54 pm

aşk sevgi diee bişi yokk kızıımm kendını kandırrmmaa !!!!
ayrıca senın gibi maLı kım severr
g*t verenn yaa puahhahahaha
alias
Astsubay ÜstÇavuş

MesajKonu: Geri: Beni sevip sevmediqini nasıl anlayabilirim?? Lütfen arkadaşlar yardım edinn...   Beni sevip sevmediqini nasıl anlayabilirim?? Lütfen arkadaşlar yardım edinn... EmptyCuma Şub. 06, 2009 6:15 pm

abcd1 demiş ki:
İşte bu mallar hiç bi boktan anlamıyo lann konuşmayın en iyisi konuştukça batıyonuz hayvan larrrrr

hayvan sensin oroppu kaltak awrılcılar sokarım bu laflarınız bi tarafınıza Onun bunun çocukları.
alias
Astsubay ÜstÇavuş

MesajKonu: Geri: Beni sevip sevmediqini nasıl anlayabilirim?? Lütfen arkadaşlar yardım edinn...   Beni sevip sevmediqini nasıl anlayabilirim?? Lütfen arkadaşlar yardım edinn... EmptyCuma Şub. 06, 2009 6:15 pm

dropdead demiş ki:
=) AvriL (= demiş ki:
SmileSmile

angut senin aynadaki karşılığndr canım
sanini o bok suratına bakayacakları kesinde.
puşt_awril
Astsubay BaşÇavuş

MesajKonu: Geri: Beni sevip sevmediqini nasıl anlayabilirim?? Lütfen arkadaşlar yardım edinn...   Beni sevip sevmediqini nasıl anlayabilirim?? Lütfen arkadaşlar yardım edinn... EmptyÇarş. Şub. 18, 2009 6:18 pm

avie1994 demiş ki:
aşk sevgi diee bişi yokk kızıımm kendını kandırrmmaa !!!!
ayrıca senın gibi maLı kım severr
g*t verenn yaa puahhahahaha
senin gibi top ve sadece göt veren kişiler için bu geçerli
alias
Astsubay ÜstÇavuş

MesajKonu: Geri: Beni sevip sevmediqini nasıl anlayabilirim?? Lütfen arkadaşlar yardım edinn...   Beni sevip sevmediqini nasıl anlayabilirim?? Lütfen arkadaşlar yardım edinn... EmptyCuma Şub. 20, 2009 7:58 pm

aldın mı cvbını amcık xD
puşt_awril
Astsubay BaşÇavuş

MesajKonu: Geri: Beni sevip sevmediqini nasıl anlayabilirim?? Lütfen arkadaşlar yardım edinn...   Beni sevip sevmediqini nasıl anlayabilirim?? Lütfen arkadaşlar yardım edinn... EmptySalı Şub. 24, 2009 9:42 pm

aldıki cvp vermiyo göt oldu Very Happy
alias
Astsubay ÜstÇavuş

MesajKonu: Geri: Beni sevip sevmediqini nasıl anlayabilirim?? Lütfen arkadaşlar yardım edinn...   Beni sevip sevmediqini nasıl anlayabilirim?? Lütfen arkadaşlar yardım edinn... EmptySalı Mart 03, 2009 6:56 pm

sik bynli sölüo sölüo kaçıo heb Very Happy
puşt_awril
Astsubay BaşÇavuş

MesajKonu: Geri: Beni sevip sevmediqini nasıl anlayabilirim?? Lütfen arkadaşlar yardım edinn...   Beni sevip sevmediqini nasıl anlayabilirim?? Lütfen arkadaşlar yardım edinn... EmptyCuma Mart 06, 2009 10:58 am

cesareti yok karşıma çıkmaya
puşt_awril
Astsubay BaşÇavuş

MesajKonu: Geri: Beni sevip sevmediqini nasıl anlayabilirim?? Lütfen arkadaşlar yardım edinn...   Beni sevip sevmediqini nasıl anlayabilirim?? Lütfen arkadaşlar yardım edinn... EmptySalı Mart 10, 2009 6:46 pm

AntiEva. demiş ki:
Dötünü ver Anlarsın Sevip Sevmediğini ASdasdasdas. Kaşar oruspu seni[b]
dinime tüküren müslüman olsa asdsadsadasdasd Very Happy

Beni sevip sevmediqini nasıl anlayabilirim?? Lütfen arkadaşlar yardım edinn...
1 sayfadaki 1 sayfası