Anti Avril
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Anti Avril

Avrilcılar ne kadar anlamamak istesenizde sorunumuz sizlerle değil Avril'la.emin olunki biz britney veya onn gibi şarkıcıları sevdiğimizden açmadık bu forumu.avril'ı ve son albümünü beğenmiyoruz..çünkü emin olun bu rock değil.

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kankamın yardıma ihtiyacı var ama ben edemiyorum, belki siz edersiniz...

+7
avril_qoliq
!Anti!
qanki
=) AvriL (=
s3ssiz
ville valo
qınar
11 posters
YazarMesaj
qınar
Uzman Onbaşı
Uzman Onbaşı
qınar

Kankamın yardıma ihtiyacı var ama ben edemiyorum, belki siz edersiniz... Empty
MesajKonu: Kankamın yardıma ihtiyacı var ama ben edemiyorum, belki siz edersiniz...   Kankamın yardıma ihtiyacı var ama ben edemiyorum, belki siz edersiniz... EmptyPtsi Haz. 23, 2008 9:53 pm

Hikayesi çok deqişik... =D Ama yardım edin lütfen... Ben yardım edemedim, size danışayım dedim...

Arkadaşım onu tanımıyordu... Fakat o, arkadaşımı qördüqü anda selam veriyordu, kızla konuşmak istiyordu. Bir qün arkadaşım msndeyken onla konuşmuş. O zaman, arkadaşıma 'Bu ne qüzellik?' veya 'Valla ben 2 saattir resmine bakıyorum. qüzeLe bakmak sevap yha..' qibi qüzel sözler söylemiş. Ertesi qün mesajlaşırken öqrendi arkadaşım, o arkadaşımı seviyordu. Çıkma teklifi ettiqi anda kız bana döndü ve 'Pınar, qaliba ben onu seviyorum.. Kabul etcem' dedi ve etti. Okulda artık birlikte qeziyorlardı.. Her qün de yani öpüşüyorlardı. Kızı hiç bir zaman böylesine mutlu qörmemiştim.... Bir sürü şeyler oldu aralarında... Yani anlarsınız yhaa What a Face Sonra bir qün bu, kıza çok soquk davrandı ve o qün ayrıldılar. Kız odasına kapanıp aqlamaya başladı!! Ne yiyordu, ne de uyuyordu!! 1-2 qün sonra başkasıyla çıktıqını öqrendi.. Yıkıldı... Hiç bir zaman böyle qörmemiştim onu.. YIKILDI YHA RESMEN YIKILDI!! Fakat, 1-2 hafta sonra bir mesaj qeldi. "Ben 'o'nun arkadaşı, 'o' seni seviyordu, hala çıkmak istiyor eqer qerçekten seviyorsan söyle, tekrar çıksın senle..." diye.. Ben 'İnanma bence arayıp söylemesini iste' dedim. O da öyle yaptı. VE ARADI!! Fakat dediqi şey, 'Yha.. (arkadaşımın adı) arkadaş attı o mesajı salla sen' di.. Sonra arkadaşı mesaj attı yine, 'Umutlandın di mi?' diye... Ama bir soru sormak istiyorum.. Madem sevmiyor, madem umursamıyor... NİYE ARIYOR??? Şu an arkadaşımdan nefret ediyor ama arkadaşım onla arkadaş olmak istiyor... Sizce ne yapmalı?? Onu unutmalı mı?? Yoksa onla konuşmalı mı?? Lütfen yardım edin...
ville valo
Astsubay BaşÇavuş
ville valo

MesajKonu: Geri: Kankamın yardıma ihtiyacı var ama ben edemiyorum, belki siz edersiniz...   Kankamın yardıma ihtiyacı var ama ben edemiyorum, belki siz edersiniz... EmptyCuma Tem. 18, 2008 5:39 pm

Bence onu kıskandırmalı veya boşver... Ona daha iyileri layık. Şuan o çocuğu öldüresim geldi..
s3ssiz
Er
Er

MesajKonu: Geri: Kankamın yardıma ihtiyacı var ama ben edemiyorum, belki siz edersiniz...   Kankamın yardıma ihtiyacı var ama ben edemiyorum, belki siz edersiniz... EmptySalı Ağus. 19, 2008 11:44 am

ağzını burnunu kır$ın Very Happy
=) AvriL (=
Astsubay ÜstÇavuş
=) AvriL (=

MesajKonu: Geri: Kankamın yardıma ihtiyacı var ama ben edemiyorum, belki siz edersiniz...   Kankamın yardıma ihtiyacı var ama ben edemiyorum, belki siz edersiniz... EmptyCuma Eyl. 05, 2008 11:04 pm

ayyy çokk trajedikk ühühüh sizin takım mı var evde kalmışlar sürüsü diye ??? Very Happy eehehehhehe
qanki
Çavuş
Çavuş

MesajKonu: Geri: Kankamın yardıma ihtiyacı var ama ben edemiyorum, belki siz edersiniz...   Kankamın yardıma ihtiyacı var ama ben edemiyorum, belki siz edersiniz... EmptyCuma Eyl. 26, 2008 10:39 am

=) AvriL (= demiş ki:
ayyy çokk trajedikk ühühüh sizin takım mı var evde kalmışlar sürüsü diye ??? Very Happy eehehehhehe
Smile Smile Smile Very Happy Surprised
!Anti!
Uzman Çavuş

MesajKonu: Geri: Kankamın yardıma ihtiyacı var ama ben edemiyorum, belki siz edersiniz...   Kankamın yardıma ihtiyacı var ama ben edemiyorum, belki siz edersiniz... EmptyC.tesi Ekim 04, 2008 12:59 am

Kankamın yardıma ihtiyacı var ama ben edemiyorum, belki siz edersiniz... Antiavrilad2
Kankinde salak sende!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Very Happy Very Happy
!Anti!
Uzman Çavuş

MesajKonu: Geri: Kankamın yardıma ihtiyacı var ama ben edemiyorum, belki siz edersiniz...   Kankamın yardıma ihtiyacı var ama ben edemiyorum, belki siz edersiniz... EmptyC.tesi Ekim 04, 2008 1:00 am

Kankamın yardıma ihtiyacı var ama ben edemiyorum, belki siz edersiniz... Antiavrilad2
Siz salaksınız lennn!!!!!!Sapıklarrrrrrr Very Happy Very Happy
avril_qoliq
Er
Er

MesajKonu: Geri: Kankamın yardıma ihtiyacı var ama ben edemiyorum, belki siz edersiniz...   Kankamın yardıma ihtiyacı var ama ben edemiyorum, belki siz edersiniz... EmptySalı Kas. 25, 2008 2:08 pm

ahh avriLLe Laf atanlarda aşk mı oLurmuş bea
Isabella
Çavuş
Çavuş
Isabella

MesajKonu: Geri: Kankamın yardıma ihtiyacı var ama ben edemiyorum, belki siz edersiniz...   Kankamın yardıma ihtiyacı var ama ben edemiyorum, belki siz edersiniz... EmptySalı Kas. 25, 2008 6:54 pm

avril_qoliq demiş ki:

oluomş demekki!! öğrenmiş oldun.. Smile
AvRiL^m
Astsubay ÜstÇavuş
AvRiL^m

MesajKonu: Geri: Kankamın yardıma ihtiyacı var ama ben edemiyorum, belki siz edersiniz...   Kankamın yardıma ihtiyacı var ama ben edemiyorum, belki siz edersiniz... EmptyC.tesi Kas. 29, 2008 4:20 pm

Evet oorenmiş oldu gerizekalılarında asık olabileceini.
s3ssiz
Er
Er

MesajKonu: Geri: Kankamın yardıma ihtiyacı var ama ben edemiyorum, belki siz edersiniz...   Kankamın yardıma ihtiyacı var ama ben edemiyorum, belki siz edersiniz... EmptyC.tesi Ara. 13, 2008 10:01 pm

aQ Very Happy ne i$ herkes sövüy0
puşt_awril
Astsubay BaşÇavuş

MesajKonu: Geri: Kankamın yardıma ihtiyacı var ama ben edemiyorum, belki siz edersiniz...   Kankamın yardıma ihtiyacı var ama ben edemiyorum, belki siz edersiniz... EmptySalı Şub. 24, 2009 9:41 pm

avril_qoliq demiş ki:
nası bi bağ kurduunu çözemedim ama neyse Very Happy
alias
Astsubay ÜstÇavuş

MesajKonu: Geri: Kankamın yardıma ihtiyacı var ama ben edemiyorum, belki siz edersiniz...   Kankamın yardıma ihtiyacı var ama ben edemiyorum, belki siz edersiniz... EmptySalı Mart 03, 2009 5:20 pm

puşt_awril demiş ki:
avril_qoliq demiş ki:
nası bi bağ kurduunu çözemedim ama neyse Very Happy

kafasının içinde kan yerne sidik geçtii için ve beyni olmadıı için bi bağ kuramaz...
saçmalıo işde. Very Happy Very Happy
puşt_awril
Astsubay BaşÇavuş

MesajKonu: Geri: Kankamın yardıma ihtiyacı var ama ben edemiyorum, belki siz edersiniz...   Kankamın yardıma ihtiyacı var ama ben edemiyorum, belki siz edersiniz... EmptySalı Mart 10, 2009 6:44 pm

=) AvriL (= demiş ki:
snin gibi bi lezbiyendende bu tarz bi laf beklerdim....

Kankamın yardıma ihtiyacı var ama ben edemiyorum, belki siz edersiniz...
1 sayfadaki 1 sayfası