| Kankamın yardıma ihtiyacı var ama ben edemiyorum, belki siz edersiniz... | |
|
+7avril_qoliq !Anti! qanki =) AvriL (= s3ssiz ville valo qınar 11 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
qınar Uzman Onbaşı
Mesaj Sayısı : 48 Kayıt tarihi : 18/06/08 Yaş : 29 Nerden : Pallet Town =P
| Konu: Kankamın yardıma ihtiyacı var ama ben edemiyorum, belki siz edersiniz... Ptsi Haz. 23, 2008 9:53 pm | |
| Hikayesi çok deqişik... =D Ama yardım edin lütfen... Ben yardım edemedim, size danışayım dedim... Arkadaşım onu tanımıyordu... Fakat o, arkadaşımı qördüqü anda selam veriyordu, kızla konuşmak istiyordu. Bir qün arkadaşım msndeyken onla konuşmuş. O zaman, arkadaşıma 'Bu ne qüzellik?' veya 'Valla ben 2 saattir resmine bakıyorum. qüzeLe bakmak sevap yha..' qibi qüzel sözler söylemiş. Ertesi qün mesajlaşırken öqrendi arkadaşım, o arkadaşımı seviyordu. Çıkma teklifi ettiqi anda kız bana döndü ve 'Pınar, qaliba ben onu seviyorum.. Kabul etcem' dedi ve etti. Okulda artık birlikte qeziyorlardı.. Her qün de yani öpüşüyorlardı. Kızı hiç bir zaman böylesine mutlu qörmemiştim.... Bir sürü şeyler oldu aralarında... Yani anlarsınız yhaa Sonra bir qün bu, kıza çok soquk davrandı ve o qün ayrıldılar. Kız odasına kapanıp aqlamaya başladı!! Ne yiyordu, ne de uyuyordu!! 1-2 qün sonra başkasıyla çıktıqını öqrendi.. Yıkıldı... Hiç bir zaman böyle qörmemiştim onu.. YIKILDI YHA RESMEN YIKILDI!! Fakat, 1-2 hafta sonra bir mesaj qeldi. "Ben 'o'nun arkadaşı, 'o' seni seviyordu, hala çıkmak istiyor eqer qerçekten seviyorsan söyle, tekrar çıksın senle..." diye.. Ben 'İnanma bence arayıp söylemesini iste' dedim. O da öyle yaptı. VE ARADI!! Fakat dediqi şey, 'Yha.. (arkadaşımın adı) arkadaş attı o mesajı salla sen' di.. Sonra arkadaşı mesaj attı yine, 'Umutlandın di mi?' diye... Ama bir soru sormak istiyorum.. Madem sevmiyor, madem umursamıyor... NİYE ARIYOR??? Şu an arkadaşımdan nefret ediyor ama arkadaşım onla arkadaş olmak istiyor... Sizce ne yapmalı?? Onu unutmalı mı?? Yoksa onla konuşmalı mı?? Lütfen yardım edin... | |
|
| |
ville valo Astsubay BaşÇavuş
| Konu: Geri: Kankamın yardıma ihtiyacı var ama ben edemiyorum, belki siz edersiniz... Cuma Tem. 18, 2008 5:39 pm | |
| Bence onu kıskandırmalı veya boşver... Ona daha iyileri layık. Şuan o çocuğu öldüresim geldi.. | |
|
| |
s3ssiz Er
| Konu: Geri: Kankamın yardıma ihtiyacı var ama ben edemiyorum, belki siz edersiniz... Salı Ağus. 19, 2008 11:44 am | |
| ağzını burnunu kır$ın | |
|
| |
=) AvriL (= Astsubay ÜstÇavuş
| Konu: Geri: Kankamın yardıma ihtiyacı var ama ben edemiyorum, belki siz edersiniz... Cuma Eyl. 05, 2008 11:04 pm | |
| ayyy çokk trajedikk ühühüh sizin takım mı var evde kalmışlar sürüsü diye ??? eehehehhehe | |
|
| |
qanki Çavuş
| Konu: Geri: Kankamın yardıma ihtiyacı var ama ben edemiyorum, belki siz edersiniz... Cuma Eyl. 26, 2008 10:39 am | |
| | |
|
| |
!Anti! Uzman Çavuş
| Konu: Geri: Kankamın yardıma ihtiyacı var ama ben edemiyorum, belki siz edersiniz... C.tesi Ekim 04, 2008 12:59 am | |
| | |
|
| |
!Anti! Uzman Çavuş
| Konu: Geri: Kankamın yardıma ihtiyacı var ama ben edemiyorum, belki siz edersiniz... C.tesi Ekim 04, 2008 1:00 am | |
| | |
|
| |
avril_qoliq Er
| Konu: Geri: Kankamın yardıma ihtiyacı var ama ben edemiyorum, belki siz edersiniz... Salı Kas. 25, 2008 2:08 pm | |
| ahh avriLLe Laf atanlarda aşk mı oLurmuş bea | |
|
| |
Isabella Çavuş
| Konu: Geri: Kankamın yardıma ihtiyacı var ama ben edemiyorum, belki siz edersiniz... Salı Kas. 25, 2008 6:54 pm | |
| - avril_qoliq demiş ki:
- ahh avriLLe Laf atanlarda aşk mı oLurmuş bea
oluomş demekki!! öğrenmiş oldun.. | |
|
| |
AvRiL^m Astsubay ÜstÇavuş
| Konu: Geri: Kankamın yardıma ihtiyacı var ama ben edemiyorum, belki siz edersiniz... C.tesi Kas. 29, 2008 4:20 pm | |
| Evet oorenmiş oldu gerizekalılarında asık olabileceini. | |
|
| |
s3ssiz Er
| Konu: Geri: Kankamın yardıma ihtiyacı var ama ben edemiyorum, belki siz edersiniz... C.tesi Ara. 13, 2008 10:01 pm | |
| aQ ne i$ herkes sövüy0 | |
|
| |
puşt_awril Astsubay BaşÇavuş
| Konu: Geri: Kankamın yardıma ihtiyacı var ama ben edemiyorum, belki siz edersiniz... Salı Şub. 24, 2009 9:41 pm | |
| - avril_qoliq demiş ki:
- ahh avriLLe Laf atanlarda aşk mı oLurmuş bea
nası bi bağ kurduunu çözemedim ama neyse | |
|
| |
alias Astsubay ÜstÇavuş
| |
| |
puşt_awril Astsubay BaşÇavuş
| Konu: Geri: Kankamın yardıma ihtiyacı var ama ben edemiyorum, belki siz edersiniz... Salı Mart 10, 2009 6:44 pm | |
| - =) AvriL (= demiş ki:
- ayyy çokk trajedikk ühühüh sizin takım mı var evde kalmışlar sürüsü diye ??? eehehehhehe
snin gibi bi lezbiyendende bu tarz bi laf beklerdim.... | |
|
| |
| Kankamın yardıma ihtiyacı var ama ben edemiyorum, belki siz edersiniz... | |
|